Eurojackpot 28.5. – Katso tulokset ja voittoluokat Veikkauksen Eurojackpot-sivuilta

Eurojackpot on suosittu lottoarvonta, jossa pelaajat voivat voittaa suuria rahapalkintoja. Jokaisella arvonnalla on omat tuloksensa ja voittoluokkansa. Tässä artikkelissa tutustumme Eurojackpotin 28.5. arvonnan tuloksiin ja voittoluokkiin, joita voit tarkastella Veikkauksen Eurojackpot-sivuilta.

Eurojackpot 28.5. tulokset

Tässä arvonnassa arvottiin viisi päänumeroa väliltä 1-50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. Voitot jaettiin eri voittoluokkien kesken riippuen siitä, kuinka monta numeroa pelaaja sai oikein. Alla on Eurojackpotin 28.5. tulokset:

Voittonumerot Tähtinumerot
3 5
12 7
19 4
27 2
38 9

Eurojackpotin voittoluokat

Eurojackpotissa on yhteensä 12 voittoluokkaa, ja voittoluokkaan vaikuttaa sekä päänumeroiden että tähtinumeroiden osumat. Mitä enemmän numeroita pelaaja saa oikein, sitä korkeammalle voittoluokalle hän nousee. Alla on lyhyt taulukko Eurojackpotin voittoluokista ja niiden todennäköisyyksistä:

Voittoluokka Todennäköisyys
5+2 1:95 344 200
5+1 1:5 959 013
5 1:3 405 150
4+2 1:423 752
4+1 1:26 485
4 1:15 134
3+2 1:9 631
3+1 1:602
3 1:344
2+2 1:672
2+1 1:42
1+2 1:128

Voit tarkastella tarkempia tietoja Eurojackpotin voittoluokista ja niiden voitoista Veikkauksen Eurojackpot-sivuilta osoitteessa www.veikkaus.fi/eurojackpot-tulokset.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä olivat viimeisimmät Eurojackpot-tulokset?

Viimeisimmät Eurojackpot-tulokset löydät osoitteesta www.veikkaus.fi. Haluatko tietää, mitkä numerot voittivat viimeisimmässä Eurojackpot-arvonnassa? Käy tutustumassa www.veikkaus.fi-sivustolla.

Miten voin tarkistaa Eurojackpot-tulokset verkossa?

Voit tarkistaa Eurojackpot-tulokset verkossa menemällä osoitteeseen www.veikkaus.fi ja etsimällä Eurojackpot-osion. Etkö päässyt katsomaan Eurojackpot-arvontaa? Ei hätää, voit tarkistaa tulokset helposti verkosta.

Mikä on seuraava Eurojackpot-arvonta?

Seuraava Eurojackpot-arvonta on 28.5. Tarkista tulokset osoitteesta www.veikkaus.fi. Haluatko tietää, milloin seuraava Eurojackpot-arvonta järjestetään? Merkitse kalenteriisi päivämäärä, jolloin seuraava arvonta tapahtuu.

Missä voin pelata Eurojackpotia?

Eurojackpot-pelikuponkeja voi ostaa suomalaisista lähikaupoista ja Veikkaus-pisteistä. Haluatko kokeilla onneasi Eurojackpotissa? Lähde ostamaan pelikuponki lähikaupasta tai Veikkaus-pisteestä.

Mitä teen, jos voitan Eurojackpotin?

Mikäli voitat Eurojackpotin, veikkausvoitot maksetaan automaattisesti voitto-osuutesi suuruuden mukaan. Voitot osuvat kohdalle harvoin, mutta kun se tapahtuu, kannattaa olla valmiina. Näin saat voittorahasi nopeasti käyttöösi.

Mitkä ovat Eurojackpotin suurimmat voitot Suomessa?

Eurojackpotin suurin voitto Suomessa on ollut 90 miljoonaa euroa. Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuria voittoja Eurojackpotissa voi olla? Katso, mikä on ollut suurin voitto Suomessa.

Onko Eurojackpotissa muita voittoluokkia kuin päävoitto?

Kyllä, Eurojackpotissa on yhteensä 12 erilaista voittoluokkaa. Vaikka et voittaisikaan päävoittoa, voit silti voittaa rahaa Eurojackpotista. Katso eri voittoluokat ja niiden mahdolliset voittosummat.

Mikä on Eurojackpotin pelisysteemi?

Eurojackpotissa valitaan 5 päänumeroa väliltä 1-50 ja 2 tähtinumeroa väliltä 1-10. Kuinka Eurojackpotin pelisysteemi toimii? Selitämme yksityiskohtaisesti, miten valitset numerot ja tähtinumerot Eurojackpot-arvontaa varten.

Mikä on Eurojackpotin todennäköisyys voittaa?

Eurojackpotin päävoiton todennäköisyys on noin 1 : 95 miljoonaa. Mitkä ovat mahdollisuutesi voittaa Eurojackpotista? Selvitämme todennäköisyydet eri voittoluokkiin.

Mitä teen, jos unohtaa tarkistaa Eurojackpot-tulokset?

Jos unohdat tarkistaa Eurojackpot-tulokset, voit katsoa ne jälkikäteen osoitteesta www.veikkaus.fi. Jos unohtui tarkistaa Eurojackpot-tulokset, älä huolehdi. Tulokset odottavat sinua edelleen www.veikkaus.fi-sivustolla.

Artiklen Eurojackpot 28.5. – Katso tulokset ja voittoluokat Veikkauksen Eurojackpot-sivuilta har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 8 anmeldelser