Mauri maunula wikipedia

Mauri Maunula, 100, koki lentäjänä sotavuodet ja … – Aamulehti

Mauri Maunula, 100, koki lentäjänä sotavuodet ja siviililiikenteen alun – muistiin jäivät hurja pako Morane-hävittäjästä, Marskin haku Genevestä ja ällistyttävät luonnonilmiöt – Ihmiset – Aamulehti

27.7.2021 — Mauri Maunulan albumeista löytyvät kuvat useimmista niistä 27 konetyypistä, joilla hän on lentänyt. Kuvia tutkimassa myös Risto Maunula.

Viimeisen sodan ajan hävittäjälentäjän hallussa on Antero-pojan kanssa myös maan epävirallinen isä-poika-sarjan lentotuntiennätys: 44 407 tuntia.

Auvo Maunula – Wikipedia

Auvo Maunula – Wikipedia

Auvo Herman Toivo Maunula (7. kesäkuuta 1907 Alavieska – 17. toukokuuta 1944 Hirvas) oli suomalainen lentäjä ja Mannerheim-ristin ritari.

Morane-Saulnier Hävittäjälentolaivue 28 Mauri Maunula ISTV …

7.12.2017 — Helsinkiläinen Mauri Maunula, 96, ei itse saavuttanut jatkosodassa ilmavoittoja. Eräällä kesän 1944 torjuntalennolla Jänisjärven päällä …

Linnan juhlissa hurmannut sotaveteraani Mauri Maunula 100 …

Iltalehti

2.6.2021 — Ilmavoimat kertoi tekevänsä keskiviikkona päivällä ylilennon Hawk-hävittäjällä Helsingissä sotaveteraani Mauri Maunulan kunniaksi.

Mauri Maunulan aktiivinen elämä – Urheilu | HS.fi

19.1.2020 — Mauri Maunula kuului jatkosodan hävittäjälentäjiin ja oli tuomassa marsalkka Mannerheimin ruumista Suomeen. Hän kilpaili jo vuonna 1939 …

Mauri Maunula kuului jatkosodan hävittäjälentäjiin ja oli tuomassa marsalkka Mannerheimin ruumista Suomeen. Hän kilpaili jo vuonna 1939 pujottelun ja syöksylaskun Suomen mestaruuksista ja pelasi tennistä 70 vuotta. 98-vuotiaana hän osallistuu bridgen SM-kisoihin, mutta parhaiten suomalaiset tuntevat hänet linnan juhlien lauluesityksestä, joka sai sosiaalisen median räjähtämään.

Avainsana: Mauri Maunula – Sulkava-lehti

Aloitussivu→Julkaisun avainsana “Mauri Maunula” … Reilu vuosi sitten lentokapteeni ja sotaveteraani Mauri Maunulalta tuli aloite muistomerkin …

Entinen hävittäjälentäjä Mauri Maunula esiintyi ja sulatti …

Tässä on illan sykähdyttävin hetki: Entinen hävittäjälentäjä Mauri Maunula esiintyi ja sulatti katsojien sydämet – “Arvoisa presidentti, saanko lainata puolisoanne?” – MTVuutiset.fi

6.12.2018 — Kysyjä oli helsinkiläinen Pilvenveikkojen Mauri Maunula, … Maunulan pyynnöstä presidentti ja pöytäseurue teki Haukiolle tilaa veteraanin …

Yksi itsenäisyyspäivän vastaanoton tämän vuoden koskettavimmista ja puhuttavimmista hetkistä koettiin kahvihetkessä, jossa presidenttipari tervehti kunniavieraana juhlissa olevia veteraaneja. Kun presidentti Sauli Niinistö keskusteli Heinävedeltä kotoisin olevan veteraanin kanssa, kuului vierestä vieno pyyntö: "Arvoisa herra presidentti, saanko lainata puolisoanne?"

Kunniatehtävä pilvenveikolle: Sulkavan kesäasukas lennätti …

Kunniatehtävä pilvenveikolle: Sulkavan kesäasukas lennätti Marskin arkun Sveitsistä Suomeen | Paikalliset | Itä-Savo

1.10.2017 — 96-vuotias Mauri Maunula on entinen sotilaslentäjä ja teki työuransa liikennelentäjänä. Teräskanto on Sulkavan vakituinen kesäasukas.

96-vuotias Mauri Maunula on entinen sotilaslentäjä ja teki työuransa liikennelentäjänä. Teräskanto on Sulkavan vakituinen kesäasukas.

80 vuoden ikäero ei haittaa golfkentällä – lähes satavuotiaan …

80 vuoden ikäero ei haittaa golfkentällä – lähes satavuotiaan sotalentäjän svingi yhä kunnossa | Yle Uutiset

5.12.2017 — Helsinkiläinen veteraani Mauri Maunula on harrastanut urheilua koko ikänsä. … Mauri Maunula pelaa golfia Talin golfkentällä.

Helsinkiläinen veteraani Mauri Maunula on harrastanut urheilua koko ikänsä. Yle Uutisluokka kutsui golfkentälle hänen kanssaan 16-vuotiaan Rasmuksen, joka on nyt samanikäinen, kun Maunula oli lähtiessään sotaan.

Keywords: mauri maunula wikipedia